Menukaart

Voorgerechten 
Carpaccio van tonijn, sorbet van basilicum, krokante ui15
Gebakken scampi's met kreeftensaus15
Huisgemaakte kaaskroketten13
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers12
Huisgemaakte garnaalkroketten16
Dagsoep5
6 Zeeuwse oesters (creusen) natuur of gegratineerd15/17
Huisgemaakte kroketjes van Zeeuwse mosseltjes14
Hoofdgerechten 
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes26
Filet mignon 'witblauw' met pepersaus, slaatje en verse frietjes 23
Hertenkalffilet, appeltje met veenbessen, groene kool en kroketjes31
Hazenrugfilet, rode kool, veenbessen en knolselder31
Steak tartare (americain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje20
Filet van heek, gewokte groentjes, aardpeer en sausje van pompoen24
Roggevleugel met kappertjesboter, polderaardappel24
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs9
Assortiment van huisbereide Sorbets9
IJskoffie10
Crème brulée9
Dame Blanche9
Nagerecht uit het menu9