Menukaart

Voorgerechten 
Gebakken scampi's met currysaus17
Huisgemaakte kaaskroketten15
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers17
Huisgemaakte garnaalkroketten18
Dagsoep6
Gelakeerd buikspek, pastinaak en langoustinestaartjes18,50
6 Zeeuwse oesters (creusen) natuur17
Skrei (jonge kabeljauw), butternut, salsa van quinoa en mosseljus17
Hoofdgerechten 
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes33
Filet mignon 'witblauw' met pepersaus, slaatje en verse frietjes 26
Steak tartare (americain huisbereid), sorbet van augurk, verse frietjes en gemengd slaatje23
Kalfsniertjes, snijboon, aardappelschijfjes en graantjesmosterdsaus25
Roggevleugel opgevuld met groene kool en spekjes, gebakken aardappel, sausje met mosterd28
Zeebaarsfilet, verschillende bereidingen van schorseneer en sjalotsaus29
Kwartel met seizoensgroentjes en sausje van oude Porto26
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs10
Assortiment van huisbereide Sorbets10
IJskoffie11
Crème brulée10
Dame Blanche10
Nagerecht uit het menu10