Menukaart

Voorgerechten 
Carpaccio van tonijn, sorbet van basilicum, krokante ui15
Gebakken scampi's met kreeftensaus14
Huisgemaakte kaaskroketten12
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers12
Huisgemaakte garnaalkroketten15
Dagsoep5
Hollandse maatjes, taboulé, Griekse yoghurt12
Vitello Tonato14
Huisgemaakte kroketjes van Zeeuwse mosseltjes14
Klein potje Zeeuwse mosselen natuur13
Hoofdgerechten 
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes25
Filet mignon 'witblauw' met peper, slaatje en verse frietjes 22,5
Zeebaarsfilet, lamsoor, blanke boter en gebakken nieuwe aardappeltjes26
Pladijsfilet met peterseliepuree, romanesco en mosseltjes24
Steak tartare (americain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje20
Zeeuwse mosselen natuur of met witte wijn24,5 / 25,5
Filet van tonijn gegrild, pasta met Italiaanse kruiden, Sancerreboter24
Lamsfilet gepersilleerd, lentegroentjes, aardappelblini's, rozemarijn28
Roggevleugel met kappertjesboter, polderaardappel24
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs9
Assortiment van huisbereide Sorbets9
IJskoffie10
Crème brulée9
Dame Blanche9
Nagerecht uit het menu9