Menukaart

Voorgerechten 
Gebakken scampi's met kreeftensaus14
Huisgemaakte kaaskroketten12
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers12
Huisgemaakte garnaalkroketten15
Dagsoep5
Vitello Tonato13
Carpaccio van tonijn, sorbet van basilicum, krokante ui14
Klein potje Zeeuwse mosselen natuur13
Hoofdgerechten 
Roggevleugel, lamsoren, kappertjesboter, nieuwe aardappel24
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes25
Filet mignon 'witblauw' met peper, slaatje en verse frietjes 22
Filet van kalf, beignet van bloemkool en oude port29
Gefrituurde pladijsreepjes, puree, tartaarsaus23
Steak tartare (americain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje20
Zeeuwse mosselen natuur of witte wijn24,5 / 25,5
Lamsfilet, aardappelblini's, zomergroentjes, sausje van salie28
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs9
Assortiment van huisbereide Sorbets9
IJskoffie9
Crème brulée9
Dame Blanche9
Nagerecht uit het menu9